joi, 5 iulie 2012

Programe de rezolvat exerciţii la matematică

Ai o temă la matematică care îţi dă de cap? Hai să ne facem tema împreună cu programele de rezolvat exerciţiile la matematică de mai jos, care sunt soluţia ideală!
Cu toţii ştim că problemele la matematică nu au fost niciodată uşoare, ai greşit un semn în rezolvarea unui exerciţiu, s-a dus toată tema!
Programele făcute special pentru a rezolva problemele la matematică o fac cu exactitate şi nu greşesc niciodată! Te crezi mai bun ca ele?

Top programe de rezolvat probleme la matematică


Făcut de cei de la Microsoft, Mathematic 4 nu dă niciodată greş, programul ăsta s-ar putea să fie făcut pentru tine!
Microsoft Mathematic oferă un calculator în grafica 2D şi 3D pentru rezolvarea problemelor pas cu pas la matematică, nu sare peste nimic!
Programul este foarte util pentru elevi dar şi pentru stundenţi.
Atenţie la descărcare, dacă windows-ul tău e pe 32 de biţi, ceea ce e foarte probabil atunci dai click pe MSetup_x86.exe în dreptul butonului de download!
Descarcă Microsoft Mathematics



Speq este un mic program de rezolvat exercițiile la matematică cu o interfață simplă, intuitivă.
Toate calculele se inroduc într-o foaie virtuală, pe ea puteți adăuga și rezolva automat calcule la matematică într-un mod plăcut.
Speq acceptă toate exercițiile de matematică, inclus funcții, constante și unități.
Mai mult de atât, cu Speq puteți defini variabile, grafice și funcții personalizate.
Descarcă SpeQ Mathematics



SolveMyMath e un program online care oferă rezolvări la probleme de matematică precum algebră, probleme generale de matematică, numere complexe și trigonometrie, analiză matematică și multe altele, cam tot ce aveți nevoie!
Înainte de a începe orice calcul cu acest program online de rezolvat exerciții la matematică citiți cu atenție How to Input pentru a vedea cum se scriu ecuațiile la rezolvare!
Vizitează http://solvemymath.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu