vineri, 20 iulie 2012

VSO Downloader 2.9.9.5

VSO Downloader este un program freeware, un multimedia downloader pentru captare streaming video şi audio de la site-uri precum Youtube, Metacafe, Vimeo, Dailymotion, etc. Programul lucrează în fundal şi poate fi setat pentru a descărca automat mass-media în timp ce navigaţi.

VSO Downloader nu depinde de nici un browser, acesta detectează automat atunci când vizionaţi un videoclip online şi-l descarcă pe hard disk. Este un instrument simplu, uşor de utilizat, este în întregime personalizabil, de exemplu, puteţi descărca în mod automat toate videoclipurile detectate, lansa simultan mai multe download-uri, etc În plus, mii de mai multe surse mass-media vor fi acoperite prin suport pentru protocoale HTTP si HTTPS. Fişierele pot fi redenumite, iar dacă o descărcare se opreşte, acesta poate fi reluat mai târziu. Aceasta suportă, de asemenea, VPN-urile şi serverele proxy.

VSO Downloader are o interfaţă simplă, porniţi programul şi se va ţine evidenţa în mod automat la orice videoclipuri pe care le vizionaţi online. Nu este nevoie să adăugaţi manual orice URL-uri, se va descărca în mod automat videoclipurile pe care le urmăresc pe hard disk.
Programul vine cu un Ad Blocker şi se asigură că anunţurile nu sunt descărcate. Suporta reluarea descărcàrii şi este, de asemenea, compatibil cu protocoale HTTP, HTTPS. Puteţi configura programul pentru a limita numărul de fişiere ce se descarcă într-un moment sau numărul de piste deschise pentru download. Puteţi filtra, de asemenea, descărcări de o dimensiune minimă a fişierului.

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu