miercuri, 4 iulie 2012

HDD Regenerator | Repara hard disk-ul

HDD Regenerator este un program  pentru regenerare hard disk. Programul elimina daune fizice (sectoarele rele) de la suprafata hard disk-ului. El nu ascunde sectoarele rele, intr-adevar le reface!
Daca banuiti ca hard disk-ul contine sectoare defecte, este posibil sa intampinati dificultati atunci cand incercati sa copiati datele de pe hard, sau observati ca sistemul de operare este instabil sau descoperiti ca sunteti in imposibilitatea de a porni Windows-ul. Nu trebuie sa intram in panica, sau sa aruncam hardul.
Cum functioneaza: Aproape 60% din toate hard disk-urile deteriorate cu sectoarele defecte, pot sa aiba o suprafata de disc incorect magnetizate. HDD Regenerator a dezvoltat un algoritm care este folosit pentru repararea suprafetelor deteriorate ale discului.
Aceasta tehnologie este independent de componente hardware, acesta suporta mai multe tipuri de hard discuri si poate repara daune care chiar dupa formatarea hardului de nivel scazut nu se poate repara. Ca rezultat, informatia anteriora necitita va fi restaurata. Din cauza modului de reparatii in care se face, informatiile existente pe unitatea de disc nu vor fi afectate!
Asa ca daca simtiti ca hardul nu mai citeste unele informati incercati sa scanati cu HDD Regenerator, se poate face si in situatia in care vedeti ca spatiul de stocare scade fata de spatiul total pe care il avea hardul  la incept.
Totusi exista si situati cand nu prea mai exista posibilitatea recuperari totale a hdd-ului, asa cum am patit-o cu un Maxtor din 2001 de 20 gb, dar totusi inca merge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu