joi, 5 iulie 2012

Audiggle – program de identificat melodii

Ai ascultat vreodată o melodie la care nu ai reuşit să-i identifici numele?
Ei, de acum problema asta poate fi rezolvată cu Audiggle, un program gratuit capabil să identifice melodiile prin oferirea numelui artistului care cântă piesa identificată, titlul piesei şi albumul.

Aveţi nevoie de un microfon în caz că vreţi să identificaţi o melodie de la TV, radio sau orice piesă care vine de la un aparat din exterior, iar în caz că aveţi de gând să identificaţi melodia de pe acelaşi calculator unde aveţi instalat Audiggle, tot ce trebuie să faceţi este să daţi play la acea melodie, iar apoi dând pe Search o să vă fie afişată la scurt timp numele melodiei căutate, inclusiv albumul şi artistul.

Şi haideţi să o luăm cu începutul.
Imediat după instalare o să ne apară o mică fereastră de unde o să trebuiască să ne logăm, iar în caz că nu avem un cont, să dăm pe News user? register for free! pentru a ne face contul cu care ne vom loga.
Mai departe, fără să ne complicăm, ne facem contul. La Username punem un nume preferat, de minim 6 caractere, la Password o parolă, tot de minim 6 caractere iar la Email o adresa de e-mail validă, pe care o să primim mesajul de confirmare, iar apoi dăm pe Submit.

Acum o să urmeze partea cu validarea contului înregistrat din căsuţa de e-mail. Nu avem aşa ceva?
Ne putem face una rapid şi de unică folosinţă pe http://10minutemail.com/, unde o să primim automat la accesarea link-ului o adresă de email, pe care o punem la înregistrarea contului în acest progrămel.
Şi asta e tot. Programul este foarte simplu de utilizat, doar daţi pe Search atunci când vreţi să aflati o melodie iar apoi aşteptaţi ca acesta să vă identifice şi afişeze piesa căutată.
Poate să identifice cam orice melodie cunoscută, inclusiv cele noi. Puteţi observa în prima imagine că mie mi-a identificat Lil Wayne feat Bruno Mars-Mirror, o piesă destul de nouă, făcând excepţie la manele şi melodii de genul, acestea fiind complet excluse, cu şanse 0 în identificarea lor.
Download Audiggle

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu