joi, 5 iulie 2012

Cel mai bun antivirus free | download

Conform toptenreviews.com Bitdefender conduce de ceva timp detaşat topul de cei mai buni antiviruşi.
Totuşi, dacă e să săpăm în mai multe părţi să vedem şi părerile altora, o să observăm că părerile sunt foarte împarţite dintr-un loc în altul, chiar dacă Bitdefender are cea mai bună ratie de detecţie conform testelor, nu înseamnă că ceilalţi antiviruşi sunt de lepădat.
Personal nu îmi place deloc Bitdefender şi foarte puţini din câţi cunosc folosesc acest antivirus.
Pcmag.com doar pentru curăţarea sistemului de chestii nedorite ne recomandă Malwarebytes’ Anti-Malware Free, ceea ce şi eu aş fi recomandat, este probabil cel mai folosit pentru ocazii. O scanare pe săptămână cu el chiar şi dacă avem un antivirus instalat nu strică niciodată.

Îl declară ca fiind cel mai bun antivirus free pe Avira Free Antivirus 2012, conform unor teste făcute de ei.
Ce părere am eu despre Avira? Este un antivirus excelent în care îţi poţi pune încrederea, este un antivirus foarte serios în ceea ce face şi nu dă rapoarte false şi alte chestii care să te enerveze, acţionează doar atunci când ştie că trebuie să o facă, aducând doar rezultate pozitive.
Şi cei de pe jaxov.com declară Avira ca fiind cel mai bun antivirus pentru 2012.

Mergând mai departe, dau de un articol scris de către cei de la security-faqs.com, care îl declară ca fiind cel mai bun antivirus pentru 2012 pe AVG Anti-Virus Free 2012.
O decizie bună având în vedere faptul că acest antivirus e unul din cei mai populari antiviruşi free, conducând detaşat topul de descărcări de pe download.com, iar asta ne demonstrează faptul că acest antivirus este foarte cunoscut şi utilizat în întreaga lume, fiind o alegere pentru milioane de utilizatori.
Personal am utilizat acest antivirus foarte mult timp şi face o treaba excelentă împreună cu un firewall gratuit.


Un antivirus care mă aşteptam să apară în multe topuri făcute pe diverse site-uri este Avast! Free Antivirus, un antivirus foarte utilizat de mine şi care nu m-a dezamăgit niciodată.
Acest antivirus este declarat de către cei de pe techsupportalert.com ca fiind cel mai bun în domeniu, şi pe locul 2 de cei de pe techdrag.com, în spatele lui Microsoft Security Essentials, care merită un loc în topul de mai jos.


Personal, un top de cei mai buni antiviruşi gratuiţi pentru 2012 făcut de către mine din părerile citite prin diverse părţi, statistici şi părerea mea după utilizarea acestor antiviruşi, ar arăta cam aşa:
1. Panda Cloud Antivirus Free – pe care îl utilizez în prezent, light şi foarte puternic – download
2. AVG Antivirus Freedownload
3. Avast Free Antivirusdownload
4. Microsoft Security Essentialsdownload
5. Avira Free Antivirusdownload
Sunt curios şi de părerile / topurile voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu