duminică, 8 iulie 2012

Internet Download Accelerator 5.13.1.1315 (exe/portabil)

Internet Download Accelerator (IDA) este un download manager uşor de utilizat şi eficient  care poate creşte viteza de download de până la 500 la sută. Acesta utilizează download multi-sectiune pentru a oferi cea mai bună performanţă posibilă pentru toate tipurile de conexiuni.

Acceleraţia este realizată prin divizarea unui fişier să fie descărcat în mai multe părţi şi descărcarea acestorr părţi, în acelaşi timp.
IDA reia descărcări intrerupte din cauza conexiunilor pierdute, probleme de reţea, şi închiderile de calculator, de unde au rămas. IDA sprijină descărca de la HTTP şi servere FTP, şi poate lucra prin proxy-servere.
Pentru a creşte gradul de utilizare se integrează în Internet Explorer pentru a prelua automat descărcări dumneavoastră. De asemenea, IDA adauga o bara de instrumente pentru Internet Explorer pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de descărcare.
Internet Download Accelerator va monitoriza clipboardul sistemului şi detecta  URL-uri copiate. IDA cooperează cu programul antivirus pentru a scana automat fişierele după terminarea download.
Scheduler(program de functionare) vă permite să controlaţi funcţionarea IDA în mod automat. Puteţi descărca fişiere la ora specificată, se conecteaza la ISP-ul dvs. în mod automat, şi deconectaţi la finalizarea toate descărcările programate.

NOTĂ: Internet Download Accelerator este gratuit pentru uz non-comercial. Dacă doriţi să obţineţi avantajele IDA PRO sau de a folosi IDA pentru scopuri comerciale trebuie să vă cumpăraţi  licenţa IDA PRO.
Versiunea portabila o puteti descarca de aici

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu