joi, 5 iulie 2012

Descarcă orice video de pe youtube

Direct YouTube Downloader este un program gratuit pentru Windows cu care putem descărca rapid videoclipuri de pe youtube, cu posibilitatea de a descărca mai multe video-uri deodată, de la un utilizator, de pe un canal sau dintr-o listă de redare.
Mai mult de atât, putem descărca videoclipuri în 720p şi 1080p HD(High Definition) sau chiar şi Ultra HD 4K. Putem descărca videoclipuri întregi sau doar audio.

Utilizare
Fără să exagerez, programul poate fi utilizat de oricine ştie să dea un copy la link-ul unui video de pe youtube din browser. Odată copiat link-ul acesta o să se pasteze / lipească automat în program, acolo unde apare să introducem url-ul unui video, ca apoi să dăm pe butonul de Încărcaţi / Load.
Odată încărcat videoclipul acesta o să apară mai jos într-o listă, unde putem adăuga în continuare şi alte videoclipuri, ca apoi să începem descărcarea lor în calculator dând pe butonul de descărcare de mai sus.
Pentru a trece programul pe limba română o să trebuiască să ne ducem în setări, de unde selectăm la limbă / language, limba română. Tot de acolo putem defini locaţia unde să fie salvate videoclipurile sau îl putem seta ca acesta să pornească odată cu Windows-ul.

Direct YouTube Downloader rulează pe Windows XP, Widows Vista, Windows 7 şi Windows 8, pe 32 şi 64 de biţi.
Download Direct YouTube Downloader

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu