marți, 10 iulie 2012

Cut the Rope

Jocul este unul foarte simplu la inceput, insa odata cu parcurgerea nivelelor acesta devinde din ce in ce mai incitant si dificil in acelasi timp. Chiar daca acesta este facut cu ajutorul noii tehnologii HTML 5 ultimul set de nivele este creat special doar pentru browserul Internet Explorer.
Cut the rope joc pentru copii
Cut the rope joc pentru copii


Daca nu aveti ultima varianta de Internet Explorer, atunci cand veti ajunge la ultimul set de nivele (acela special creat pentru IE) veti fi indrumat catre updatarea acestuia.
Cut the rope are ca principala actiune hranirea unui mic monstrulet verde pe nume OM NOM cu bomboane ce atarna de o sfoara. Pentru a-i da acestuia de mancare, jucatorul trebuie sa taie sfoara in asa fel incat bomboana sa pice fixin gura lui.
Chiar daca aparent acest joc pare a fi unul destul de simplu, baietii care stau in spatele lui au muncit pe branci pentru acesta. Cum era de asteptat el a venit prima data ca aplicatie pentru telefoanele inteligente dupa care s-a trecut si la varianta de pc.
Jocul ca si aplicatie pentru android este cu bani, insa pretul de doar 3,23 de RON mi se pare mai mult unul pentru imagine si doar asa ca sa nu zica ca au muncit degeaba, decat unul care sa ingrozeasca pe cineva comparativ cu alte softuri de pe piata.
Pentru a va face o idee mai amanuntita despre jocul Taie Sfoara si munca depusa de echipa, mai jos aveti un filmulet foarte interesant:

Joaca ACUM Cut the Rope

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu