miercuri, 4 iulie 2012

AV Voice Changer Diamond v.7.0.47

AV Voice Changer Software Diamond - este o aplicaţie care poate fi utilizat în timp real vocea unui om transformarea într-una dintre sutele de voturi posibil de femei şi vice-versa. Programul suportă capacitatea de a schimba voci, ca o conversaţie normală pe Internet, precum şi în comunicarea cu RS2Phone (RS2Phone - un serviciu care permite utilizatorilor de Internet să efectueze apeluri la computerele lor la telefoane regulate).
Trebuie notat că AV Voice Changer Software Diamond Edition este uşor să configuraţi setările orice modificări în vocea şi aplica diferite efecte speciale. Programul suportă compatibilitate cu majoritatea clientilor, destinate mesagerie instantanee, de exemplu, cum ar fi: Yahoo Messenger (YIM), AOL Instant Messenger (Obiectivul), ICQ, MSN, PalTalk, Odigo, Netmeeting și Roger Wilco. Şi, de asemenea, cu programe care să permită comunicarea PC2Phone-conexiune: Net2Phone, disc, Go2Call, DeltaThree, MaxPhone, etc.
 Înăuntru Skype: Tools-> Options-> General-> Sound Settings-> microfon-> şi selectaţi un dispozitiv virtual voce Changer.
Dacă încercaţi să ştergeţi programul oferă o eroare "nu se poate deschide instala.Fişier jurnal", ce să fac? Transferă fişierul de instalare.JURNAL situat în directorul cu program, de exemplu, spaţiul de lucru şi apoi executaţi UNWISE.EXE (situat în același loc în directorul cu programul) şi navigaţi la fişierul transferate. Trebuie să ştergeţi manual dispozitiv sunet virtual instalat cu programul. De asemenea, aveţi posibilitatea să ştergeţi un folder pe dumneavoastră AV_LOGS C - acest folder este utilizat de program pentru a stoca fişierele temporare.
Information about the program:
Year: 2012
Version: 7.0.47
Platform: Windows ® 2000 | XP | Vista | 7 (x32 | x64)
Language: english
Medicine: activator & crack
Page Program: audio4fun.com
Size: 19.7 Mb
Password : No          
AV Voice Changer Diamond v.7.0.47 - Filebox           














                                                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu