joi, 5 iulie 2012

ShMessenger

V-aţi jucat de multe ori,cu siguranţă "Spânzurătoarea" în copilărie. Acum aveţi posibilitatea să-l jucaţi şi singur,în faţa calculatorului. Regulile jocului sunt un pic diferite,dar la fel de simple. Este o bună modalitate de relaxare,şi de ce nu -testare a cunoştinţelor.Jocul dispune de o mare bază de date de cuvinte româneşti,din diverse domenii,cu diferite grade de dificultate. Puteti juca LEXIC şi la dublu, împreună cu un prieten. Puteţi chiar introduce un cuvânt personal pentru ca altcineva să-l ghicească. Nu veţi avea nici un fel de probleme în a înţelege modul de folosire. LEXIC dispune de un ghid detaliat. Partea bună este că rulează şi pe un calculator slab ,sub Ms-Dos,dar şi pe un Pentium ultimă generaţie, sub Windows 9.X. În cazul în care doriţi să instalaţi LEXIC pe un calculator sub DOS,nu puteţi folosi setup.exe,ci trebuie să copiaţi fisierele necesare programului într-un director de pe disc.Lista fişierelor necesare programului o puteţi găsi în fişierul "lexic.inf".

ShMessenger Mobile este un client gratuit de instant messaging pentru telefoane mobile ce poate suporta mai multe protocoale, printre care şi YMSG (Yahoo!). În doar câteva minute, poţi avea Yahoo! Messenger pe telefonul tău mobil.

Cu noua interfaţă deosebit de atrăgătoare şi ergonomică, shMessenger Platinum este ultima versiune a aplicaţiei, suportată doar de telefoanele mai noi (MIDP 2.0, ecran color - minim 65.000 culori, rezoluţie minimă 128x160). Versiunea "Platinum" este disponibilă in două variante: tastatură simplă şi tastatură completă (pentru telefoanele cu tastatură QWERTY, QWERTZ, etc.).
Pentru telefoane cu afişaje ce suportă mai puţine culori însă au MIDP 2.0, există versiunea Gold, care are o grafică mai simplă, ergonomia fiind aproape cea a versiunii "Platinum".
Versiunea Mobile (MIDP-2.0) foloseşte elementele grafice ale telefonului (native), ocupând astfel mai puţin spaţiu în memorie. Se recomandă pentru telefoanele care au puţină memorie şi/sau putere de procesare slabă.
Versiunea Mobile (MIDP-1.0) este dedicată telefoanelor care suportă doar MIDP 1.0.

Pentru a folosi versiunea Gold, este necesar să ai activat serviciul internet al operatorului tău de telefonie mobilă.
Versiunile Platinum, Mobile(MIDP-2.0) şi Mobile(MIDP-1.0) se pot conecta atât prin internet cât şi prin serviciul wap, insă traficul generat prin wap este mai intens. Din acest motiv, conectarea prin wap nu se recomandă decât utilizatorilor care au abonamente ce includ trafic nelimitat gratuit pentru acest serviciu.

De asemenea mai puteti descarca de mai jos, urmatoarele versiuni:


Versiunea 2.0.5 (numeric keypad)
Descarca: http://idecebal.com/idownload/shMessengerPlatinumnumeric%20keypad.jar

Versiunea 2.0.5 (full keyboard)
Descarca: http://idecebal.com/idownload/shMessengerPlatinumfull%20keyboard.jar

Versiunea 2.0.5 (Motorola OS - keypad)
Descarca: http://idecebal.com/idownload/shMessengerPlatinumMotorola%20OS%20keypad.jar

Versiunea 2.0.5 (Sagem keypad)
Descarca: http://idecebal.com/idownload/shMessengerPlatinumSagem%20keypad.jar

Versiunea 2.0.5 (JBlend - Windows Mobile)
Descarca: http://idecebal.com/idownload/shMessengerPlatinumJBlend%20-%20Windows%20Mobile.jar

Versiunea 1.2 - MIDP-2.0
Descarca: http://idecebal.com/idownload/shMessengerMobileMIDP-2.0.jar

Versiunea 1.2 - MIDP-1.0
Descarca: http://idecebal.com/idownload/shMessengerMobileMIDP1MIDP-1.0.jar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu