marți, 10 iulie 2012

Cam Scanner, aplicatie pentru Android si iPhone care transforma telefonul in scanner + PDF

Salut prieteni, astazi va voi prezenta aplicatia Cam Scanner, aceasta functioneaza pe platforma Android si iOS (iPhone si iPad), practic aplicatia transforma camera telefonului sau tabletei intr-un veritabil scanner mobil, camera este folosita pentru scanare. Mai mult decat atat, aplicatia poate transforma documentele scanate in fisiere PDF, ca voi sa le puteti trimite pe email, facebook, bluetooth, twitter sau sa le urcati in cloud (dropbox, box, evernote, google drive, etc).
Scanarea se poate face pentru cate o pagina pe rand sau batch mode (en gros), mai multe scanari una dupa alta, dupa care le puteti transforma in PDF sau le puteti share-ui sau le puteti urca in cloud.
Aplicatia este folositoare atunci cand nu avem scanner sau vrem sa trimitem rapid o copie a unui document la distanta si nu avem posibilitatea sa trimitem altfel o copie. Cu putina imaginatie puteti folosi Cam Scanner in foarte multe alte domenii.
Cam Scanner este in fruntea listei mele de aplicatii favorite, este printre primele cinci aplicatii pe care le instalez din Play Store dupa ce bag un rom nou.
Cam Scanner nu ar trebui sa lipseasca din telefonul celor care lucreaza cu acte (tranzactii auto, munca de birou, scoala, etc).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu