vineri, 20 iulie 2012

Files Terminator Free (exe/portabil) 2.3.0.6

Files Terminator Free este o aplicatie usor de utilizat, care permite utilizatorilor sa sterga definitiv fisierele lor si sa stergeti spaţiu liber pe disc. Utilitarul protejează confidentialitatea utilizatorilor prin sterge definitiva a documentelor sensibile, imagini, clipuri video si alte fişiere si prin suprascrierea spatiului liber pe disc.
Software-ul foloseste mai multe metode pentru măruntire si stergere (o singură trecere Pseudorandom, British HMG IS5, două treceri Russian GOST P50739-95, trei treceri SUA DoD 5220.22M, şapte treceri German VSITR, Canadian RCPM TSSIT OPS-II, Bruce Schneier şi 35 treceri Peter Gutmann) şi sprijină drag and drop pentru o utilizare mai uşoară.
În timpul mărunţirii conţinutul fişierelor selectate sunt de mai multe ori suprascrise cu date aleatoare şi de caractere predefinite şi nu pot fi recuperate niciodata.
Files Terminator Free este rapid şi uşor de utilizat cu o interfata user-friendly care ajută utilizatorii să şterga definitiv documente sensibile şi spaţiu liber pe disc

Versiunea portabila o aveti aici

Pagina web
Descarca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu