joi, 5 iulie 2012

Spotflux – un program excelent de schimbat IP şi securizat conexiunea

Chiar dacă am descoperit cu timpul suficiente programe de schimbat adresa IP, nu toate sunt pe gustul nostru, aşa că ne apucăm de “săpat” după alternative, până găsim programul perfect pentru fiecare categorie în parte, perfect pentru noi, pentru că gusturile diferă.
În cazul meu am avut nevoie de un program capabil să-mi schimbe adresa IP nu doar în browser, ci în toate aplicaţiile, inclusiv jocuri, şi care să ofere mai multe IP-uri.
Spotflux, o alternativă excelentă la Hotspot Shield, este un program cu care ne putem securiza conexiunea la internet, schimba IP-ul şi cel mai des lucru căutat de la un astfel de program, putem accesa site-urile interzise în ţara noastră.

Programul ca şi utilizare este o adevărată joacă, tot ce trebuie să facem pentru a ne securiza întreaga conexiune este să dăm pe butonul “ENABLE”, iar pentru a-l dezactiva pe “DISABLE”.
Atunci când acesta este activ, pe lângă faptul că avem un alt IP, întreaga conexiune la internet este securizată, astfel e ca şi cum am naviga cu un antivirus.
Din setări putem seta Spotflux să pornească automat cu Windows-ul sau să se conecteze automat la rularea lui.

Spotflux este gratuit şi rulează pe Windows şi Mac OS X.
Download Spotflux

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu