joi, 5 iulie 2012

Program de spionat calculatorul

În a spiona/monitoriza calculatorul poate fi o chestie bună sau rea, asta depinde în ce situaţie facem treaba asta.
Un motiv bun este acela în a spiona calculatorul propriului copil pentru a vedea ce face la calculator, ce pagini web vizitează, ce programe foloseşte sau ce descarcă pentru a putea interveni în caz că ceva e în neregulă.
Spyrix Free Keylogger este unul din programele gratuite cu care putem monitoriza toata activitatea unui calculator, de la monitorizarea tastaturii, parolelor tastate, site-urile vizitate, email-urile, chatul pana la capturile ecranului, screenshot-uri.


La utilizare este foarte simplu, odată instalat el o să monitorizeze automat toata activitatea petrecută pe calculator, făcând Stop, de sus, aceasta monitorizare o să se incheie până îi dam iar Start.
Tot în meniul de sus avem Hide, pentru a ascunde programul, odată dat pe el o să ne pună să setăm o parolă cu care scoatem programul din umbra cu Ctrl+Alt+A si tastând parola setată.
După setarea parolei pentru a ascunde programul dăm pe Minimize, din meniul de sus, şi nu uitaţi, pentru a îl face vizibil apasaţi tastele Ctrl+Alt+A în acelaşi timp.
Spyrix Free Keylogger oferă informaţii pentru diferitele activitaţi în propria bază de date, care conţine Event (evenimentele), Date/Time (data şi timpul activiţii), Window Title (numele ferestrei), Application (aplicaţia/programul) şi Value (valoarea). După parerea mea este unul din cele mai simple programe de spionat calculatorul din câte am întalnit.
Rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8, pe 32 şi 64 de biţi.
Download Spyrix Free Keylogger

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu