marți, 3 iulie 2012

Splash PRO EX 1.12.2 | Player video HD

Splash PRO EX 1.12.2 este capabil sa ofere imagini de inalta calitate, clare si fara probleme de inalta rezolutie (HD). Player-ul dispune de o interfata de eleganta, user-friendly. Optimizat pentru redarea video HD.
Caracteristici:
- Proiectat si optimizat pentru HD!
Reda toate High Definition MPEG-2, AVC/H.264 si VC-1 filme si clipuri video, incredibil de rapid  si fara probleme. Nu aveti nevoie de nici un codec-uri suplimentare. Descarcati, instalati si vedeti voi acolo ca mai aveti ceva. Este nevoie de aproximativ o secunda pentru a porni aplicatia si redare video de inalta definitie!
- Picture x2 – doar video de calitate uimitoare!
- Cea mai buna solutie pentru camere video HD clipuri redare!
- Receptiv, elegant si inovator Ultra User Interface.
- Cu Mirillis Codecs, codec personal inclus.
Profitaţi de cele mai noi tehnologii de accelerare hardware pentru a economisi timp şi pentru a reduce consumul de energie. Splash PRO EX combină cele mai recente tehnologii, inclusiv NVIDIA CUDA şi video Intel Quick Sync cu accelerare hardware si decodare video pentru a stimula procesul de exportator !
Splash PRO EX v 1.12.2 este un Player video creat special pentru filmele HD, adica cele cu extensi .MKV, daca sunteti posesori unui CPU quad core, atunci aveti posibilitatea sa folositi pe deplin optiunea Motion 2 Ultra 1080p.
Sistem de operare: Windows 2000/XP/Vista/7

Download:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu